IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Polestar откри магазин без продавачи

Шведската фима въвежда нови стандарти в търговията с електромобили

Polestar откри магазин без продавачи

В шведския производител Polestar считат, че новите продукти изискват нови технологии на продажби. Затова и откритият в норвежкия град Осло шоу-рум с името Polestar Space не представлява дилърство в традиционния смисъл. Пространството с минималистичен дизайн се използва само за демонстрация на машините на марката.

Служители в шоу-рума няма да получават никакви комисионни от продажбите, като задачата им ще бъде единствено за информират посетителите за особеностите на  технологиите и за оборудването на електромобилите Polestar. Те също така ще организират провеждането на тест-драйв от клиента, който ще може да си го поръчва и от дома. 

Polestar

Главният операционен директор на марката Джонатан Гудман заявил, че новият подход към автомобилните продажби ще направи самата покупка много комфортна, като тя по никакъв начин няма да обременява клиентите.

В Polestar Space ще може спокойно да се разгледат всички нюанси на конструкцията на машините и да се подберат съответните цвета, материали за интериора, както и опциите в оборудването. Самата покупка ще става онлайн, като електромобилът ще бъде доставян на място, пожелано от клиента. Като цяло, идеята е, че автомобил ще може да се купи дори без посещение в шоу-рума, но в Polestar смятат, че това е възможност за купувачите да се запознаят с  "ценностите на бранда".

Polestar

Снимки: Polestar

0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    също така е важно да се отбележи че полстар не е шведска а китайска компания и автомобилите се произвеждат от чистокръвни китайчета в китай което важи и за китайското волво
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    цялата история е различна от това което ви представят целта е да се прекъсне връзката между производител и клиенткато си купиш счупено китайско волво да няма кого да биеш а да си чукаш в тъпата тиква заради това че си го поръчел от интернет иначе разправии с дилъра следват изкъртени зъби счупени крайници забити кирки в експонати в шоурума тубата е пълна с разни истории а така се решава по *** проблема с рекламациите
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    иде ( преди 4 години )
    В началото на годината скоро бях на обучение |техническо | от френска автомобилна марка и точно това ни говориха - до максимум 5 години всичките автомобилни производители ще се отърват от търговците и ще започнат да продават ,точно както го прави сега Волво.Значи е истина !!!
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    до Пена ( преди 4 години )
    Колко повече роботи/компютри заменят, човешкия труд,толкова по-голяма ще е разликата между богати и бедни. Още по-тъжно е, че доста професии лесно ще са заменени от роботи и няма да има нужда от човешка работна ръка.
  • #2
    2 rate up comment 4 rate down comment
    пена ( преди 4 години )
    Започнаха да се досещат, че продавачите са излишна напаст!
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    "Главният операционен директор на марката"... ко речи?.. "Шведската фима " ... ко? ко?