IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как Range Rover SVAutobiography поскъпва 2 пъти

Ателието Overfinch показа какво може да се направи с луксозния всъдеход

Ето как Range Rover SVAutobiography поскъпва 2 пъти

Моделът Range Rover във версията SVAutobiography е най-скъпият в гамата на британската марка, като цената му стартира от 170 000 щатски долара, но в зависимост от оборудването може да скочи до 280 000. Намесата на тунинг-ателието Overfinch обаче прави флагмана на Range Rover близо 2 пъти по-скъп.

Любопитното е, че тунинг-експертите не са пипали двигателя на всъдехода. Така под капака на машината си остава познатия 5,0-литров V8 с механичен компресор, развиващ мощност от 575 к.с. За сметка на това, промените по каросерията и оборудването за сериозни.

Overfinch Velocity

Машината е получила уникални елементи от карбон, както и 23-цолови джанти, направени специално за автомобила. Допълнителният бодикит включва черна броня със сложни елементи, капак с въздухозаборници и черно лого, предпазители на праговете и оригинален дифузьор. Освен това, този Range Rover е получил и специално разработена за него изпускателна система.

Overfinch Velocity

За интериора се предлагат голям брой варианти от комбинации между кожа и карбон. Отделно от това има възможност за на подглавниците на седалките да бъде извезан герб или инициалите на собственика. От ателието обещават, че ще направят само 10 бройки от Overfinch Velocity, както ще се казва автомобилът, като всяка една от тях ще е уникална - от материалите до салона и цвета на каросерията.

Всъдеходът, чиято цена ще е минимум 315 000 щатски долара, ще бъде представен пред публика на изложението за яхти International Boat Show във Форт Лодърдейл. От Overfinch твърдят, че това е ключово място за показва на модели от най-луксозния клас.


Още снимки - вижте в галерията.
Снимки: Overfinch

 

0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    ***: пак ще го кажа - Superсвинч, ако не си разбрал, това означава, че колата е супер кич! Но ти пак можеш да изтриеш кокентар ми...
  • #1
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Макарон Ердоган ( преди 4 години )
    Страхотна каляска, никой не може да отрече. Единствено цената е умопомрачаваща, за няколко тона ламаринЕ.