IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първа снимка на новото BMW M3

Спортният седан е заснет на конвейера в завода

Първа снимка на новото BMW M3

Британската компания Evolve Automotive, която се е специализирала в тунинг на автомобилите на BMW, пусна в своята страница във Facebook снимка на новото M3. Тя явно е направена на територията на завода, в който ще се произвежда спортния седан. А това означава, че неговата премиера е съвсем близо.

Заснета е само задната част на ново M3 (G30), но добре се виждат разширените калници, контрастният спойлер на багажника (най-вероятно той е от карбон), четирите тръби на ауспусите и дифузьор, който е в  в цвета на каросерията.

BMW M3

Вече е известно, че под капака на спортния седан ще бъде поставен 3,0-литров двигател с 6 цилиндъра, която ще развива около 510 к.с. Шефът на M-подразделението на BMW - Маркус Флаш, зарадва феновете, като обеща, че една от версиите на новото M3 ще се предлага с механична скоростна кутия и задно предаване. 

Останалите модификации ще получат 8-степенен автомат и системата за задвижване на четирите колела от по-голямото BMW M5, при което има възможност за заключване на предната ос и допълнителен дрифт-режим.

Снимка: Facebook

0 от 500