IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi обнови суперкомбито RS4 Avant

Продажбите в Европа стартират от 81 400 евро

Audi обнови суперкомбито RS4 Avant

През последните няколко месеца Audi активно тества опитни образи на спортното си комби RS4 Avant и в крайна сметка пред нас е обновеният модел, който ще се появи на пазара в края на този месец.

Основната разлика в екстериора на автомобила е решетката на радиатора. Тя носи името  Singleframe, като е малко по-широка и е в стила на последните модели на марката. Решетката има мрежеста структура, която е типична за автомобилите от гамата RS.

Audi RS4 Avant

Редом с нея са поставени допълнителни матрични светодиодни фарове с тъмни рамки. Разширени са калниците в сравнение със стандартното комби A4 Avant, което позволява и поставянето на по-широки гуми.

В салона е поставен нов 10,1-инчов сензорен екран на информационно-развлекателната система MMI. Той е наклонен леко към водача и вече обслужва тези функции, които досега се изпълняваха от кръглия контролер на централната консола.

Audi RS4 Avant

Под капака на RS4 Avant се намира познатият 2,9-литров мотор Twin-Turbo V6, развиващ 450 к.с. Превключването на предавките става с кутия Tiptronic с 8 скорости, като ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 4,1 секунди.

Продажбите на спортното комби в ЕС стартират в края на октомври, като стартовата цена е 81 400 евро.


Още снимки на модела - вижте в галерията.

Снимки: Audi

0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    rs4 ( преди 4 години )
    не знам как може да му мине през акъла, на който и да било да сравнява изцяло различен клас автомобили - Mercedes А-Class / CLA със Audi A4/S4/RS4 . Дори да си държи на твърдението, че всъщност са еднакви и там си някакви разлики в цилиндрите, не били кой знае какво и било същото. Ми то и магарето и коня са еднакви, ама не съвсем. Защо изобщо се напъвате да коментирате!?!?!?!?
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    'Сега напречно надлъжно да не би едното да струва 10 бона повече разликите са малки Мерца е колкото S4 да не би да твърдиш че S4 е друга по-висока лига заради 2 цилиндъра и надлъжно разположение само до 100 има цяла секунда разлика" - батенцеее - това е разлика от земята до небето. Теб, явно ти е важно, колата да е черна и да носи известна марка... *** коментирай във VOGUE...
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    ами да имат четири колела по това си приличат
  • #5
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Сега напречно надлъжно да не би едното да струва 10 бона повече разликите са малки Мерца е колкото S4 да не би да твърдиш че S4 е друга по-висока лига заради 2 цилиндъра и надлъжно разположение само до 100 има цяла секунда разлика
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    напречено и надлъжно разположен двигател диференциал Torsen адаптивни амортизатори Dynamic Ride Control друга лига е
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Един клас са и ускорението е еднакво другото е второстепенно вярно Мерцедеса е 4 цилиндъра но компенсира звука с огромна 15К евро разлика в цената
  • #2
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    4 срещу 6друга лига са двата автомобила mercedes C43 AMG 4MATIC Wagon
  • #1
    3 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Дизайна е добър но Мерцедес CLA AMG 45 S комби е 66К евро и ускорява до 100 за 4 сек