IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е най-големият късметлия на пътя?

Шофьорът на Nissan 350Z се отърва само с отрязан пръст след този инцидент

Това ли е най-големият късметлия на пътя?

Собственик на Nissan 350Z със сигурност може да бъде считан за един от най-гоемите късметлии на света, след като върху автомобила му се обърна 40-тонен камион, а той се отърва с драскотини по лицето и един отрязан пръст на ръката, съобщава американското издание Time Union.

Инцидентът се е разиграл на шосе I-787 в окръг Олбани, щата Ню Йорк. Пристигналите на място спасителни екипи дори извадили чувалите за трупове, когато видяли напълно смачканата кола. Те повдигнали ремаркето със специални въздушни възглавници и открили, че водачът е почти невредим.

Nissan инцидент

Пред пожарникарите мъжът обяснил, че се опитал да излезе от магистралата и задминал камиона отдясно. Шофьорът на спортната кола обаче не преценил скоростта и се ударил в мантинелата, която го отхвърлила под ремаркето.

"Той се смееше и беше безкрайно щастлив, че е оживял. През цялото време, докато се опитвахме да го извадим, той говореше с нас. А ние просто не можехме да повярваме, че това се случва. Няма как човек да оцелее след подобно нещо", коментира началникът на пожарната команда Томас Гарет. 

Nissan инцидент
Nissan инцидент

Според него, мъжът е извадил късмет, тъй като е бил изхвърлен към пътническото място на автомобила. Спасителната операция е продължила 30 минути, след което мъжът е откаран в местна болница.

Снимк: Time Union

0 от 500