IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Защо Audi лъже за ускорението на RS7?

Моделът се оказва по-бърз от обявеното от производителя (ВИДЕО)

Защо Audi лъже за ускорението на RS7?

Началото на това видео показва ракурс, който феновете на автомобилите със сигурно ще харесат. В него се вижда задната част на новото Audi RS7, което стремително се отдалечава. 

Но това обаче е най-интересният момент в сюжета. Преди около месец Audi представи новото Audi RS7 Sportback, което предизвика огромно възхищение. Тогава от компанията обявиха, че автомобилът ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,6 секунди, което е забележителен резултат. Той обаче се оказа неверен, тъй като автомобилът е още по-бърз.

Екип на Auditography успя да тества колата на ускорение и се оказа, че тя достига 100 км/ч от място за 3,38 секунди, което е с повече от 0,2 секунди по-бързо от съобщеното от Audi. До 200 км/ч колата достига за 11,9 секунди, което също е по-добро постижение от това, което компанията съобщи при премиерата на модела.

Впрочем, това не е изключение, особено за германските компании, които често грешат (не е ясно дали се прави умишлено). Същото се случи и с новата Toyota Supra, при която производителят "спести" от мощността на силовия агрегат.

Снимка и видео: Motor1

0 от 500
  • #1
    9 rate up comment 19 rate down comment
    Аха ( преди 4 години )
    Лъжат защото още има балъци които им вярват. Вярно, все по малко са, но сега с откриването на новия завод в Туркиа ще имат вече и анадолски фенове!