IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Музеят на Mercedes-Benz продава S-Class от 1982 г.

Автомобилът е в перфектно състояние и има 12-месечна гаранция

Музеят на Mercedes-Benz продава S-Class от 1982 г.

Музеят на Mercedes-Benz в Щутгарт е готов да се раздели с един от своите експонати - S-Class, която е произведена през 1982 г. и е в идеално състояние.
Автомобилът е оценен на 47 890 евро, като за тази сума в Германия може да се купи чисто нов Mercedes-Benz E-Class. Цената включва пълен набор документи, проверка на техническото състояние и 12-месечна гаранция.

Експонатът във версия 280 SE е оборудван с 2,8-литров редови инжекторен двигател с 6 цилиндъра, развиващ 185 к.с. Моторът се съчетава с 4-степенна механична скоростна кутия, което позволява ускорение от 0 до 100 км/ч за 10 секунди и развиване на максимална скорост от 210 км/ч.

Mercedes-Benz S-Class (1982)

Автомобилът е в цвят металик Silver Distel, като има кожен салон във фирмения оттенък Leder Siena. Оборудването включва подгряване на седалките, климатик, люк с електричеко управление и централно заключване.

Mercedes-Benz S-Class (1982)

През 1982 г. колата е била купена от клиенти от остров Мадейра (Португалия) и затова лакът и боята са се запазили в идеално състояние. За 37 години седанът е изминал 35 000 км, като след това специалсите от музея на Mercedes-Benz са му провели пълно техническо обслужване и са сменили някои детайли. Купувачът ще получи сервизна книжка, оригинално ръководство за експлоатация и комплект инструменти.


Още снимки - вижте в галерията.

Снимки: Mercedes-Benz

 

0 от 500