IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia пусна на пазара лимитиран Duster

Версията Black Collector излиза в тираж от 500 бройки и струва 19 490 евро

Dacia пусна на пазара лимитиран Duster

Компанията Dacia представи лимитирана версия на всъдехода си Duster. Тя излиза в тираж от 500 бройки, като е получила името Black Collector.

Целият тираж ще бъде продаден на пазара във Франция, като поръчки за автомобила вече се приемат. Цената на Black Collector е 19 490 евро, като той е изграден на базата на версията Prestige. В нейното оборудване влизат мултимедийна система, поддържаща Apple CarPlay, навигация, климатик, задна камера и система за контрол на налягането в гумите.

Dacia Duster Black Collector

На външен вид Duster Black Collector се отличава по ексклузивния черен цвят със специална графика, различните защитни елементи по каросерията, табелите с поредни номера, поставени на праговете, както и с новата музикална система Focal.

Специалната ограничена серия ще се предлага с 1,33-литров двигател TCe 130 FAP, който развива мощност от 130 к.с. Той работи в комбинация с 5-степенна механична скоростна кутия, като задвижването е само към предните колела.


Още снимки - вижте в галерията.

Снимки: Dacia

0 от 500