IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini тества загадъчен прототип

Най-вероятно италианците се готвят да обновят Huracan Performante

Lamborghini тества загадъчен прототип

Италианският хиперавтомобил Huracan Performante едва наскоро навърши година, но изглежда Lamborghini вече работи по актуализацията на модела. Няма официално потвърждение на информацията, че скоро ще видим новия Huracan Performante Evo, но фото шпиони уловиха мистериозен прототип, който се тества в Европа. Моделът прилича на Huracan Evo и не изглежда толкова специален, докато не го погледнете отзад.

Lamborghini - прототип

Автомобилът е оборудван с уникален капак на двигателя, който има стъпаловиден дизайн. Този елемент, за разлика от всичко, използвано в гамата на Huracan, има повече общо с капака, поставен на Aventador S. В допълнение към уникалния детайл, прототипът има различна предна броня с лента по външните краища. В същото време обаче изглежда, че това не е нищо особено.

Lamborghini - прототип

Предвид незначителните модификации, не е напълно сигурно какъв е този прототип. Въпреки това, експертите смятат, че това може би е тестово муле за актуализирания Huracan Performante. Това звучи разумно, тъй като Huracan бе обновен по-рано тази година и преименуван на Huracan Evo. В допълнение към актуализирания външен дизайн, моделът има по-модерен интериор с 8,4-инчова сензорна инфотейнмънт система. Разбира се, най-голямата промяна е модернизираният 5.2-литров V10 двигател, който развива мощност от 631 к.с. и 600 Нм въртящ момент.

Lamborghini - прототип

В резултат на това няма да е изненада, ако Lamborghini работи върху актуализиран Huracan Performante, който ще получи по-мощен двигател. Няма доказателства колко мощен може да бъде новият Performante, но първоначално колата имаше 30 к.с. повече от базовия Huracan. Така излиза, че Huracan Performante Evo може би ще развива 661 кончета.

Снимки: Carscoops

0 от 500