IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Войната срещу Tesla се пренесе и на пътищата

Собственици на големи пикапи все по-често провокират електромобилите на американската марка (ВИДЕО)

Войната срещу Tesla се пренесе и на пътищата

Доста опасна тенденция се забелязва по пътищата на САЩ в последните месеци - все повече големи пикапи умишлено създават предпоставки за инциденти на пътя при срещата си в електромобили Tesla, съобщава изданието insideevs.

Подобно твърдение се потвърждава от записи от видеорегистраторите на колите на ток. Явно появата на автомобил на Tesla на пътя провокира по някакъв необясним начин собствениците на тежки пикапи, които редовно се опитват да ги вкарат в опасна ситуация.

Всъщност, "войната" срещу колите на Tesla е факт от още преди година, когато шофьори на големи джипове и пикапи умишлено започнаха умишлено да паркират на местата за зареждане на електромобили и по този начин да им пречат да получат необходимата им електроенергия.

Любопитното е, че тези действия са насочени само срещу моделите на Tesla, докато колите на ток от други марки биват "пощадени". Собственици на електромобили на американската марка непрекъснато се оплакват от подобно отношение, като в полицията са подадени огромен брой жалби. Интересното обаче е дали след появата на пикапа на Tesla, тази тенденция ще се запази.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Ужасия ( преди 4 години )
    Когато паркират на място за зареждане на електромобили го правят за всички такива не само за Тесла.Българите сме бая гадна *** и подла нация.Свестните заминават или по-скоро бягат.Тук ще остане най-вече утайката но и тя ще трябва да кара електромобили.Кеф!
  • #8
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Готин ( преди 4 години )
    И тук е така. Камиони, бусове, таксита, и стари коли на селтици като видят нов автомобил, умират от кеф да го натиснат или да блъскат вратите злобно на паркинга. Простотията не убива, тя само мори!
  • #7
    5 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #5 Ако имаше нещо освен коса по главата, нямаше да дрункаш подобни глупости. Нацията от каторжници НЕ ВЛАДЕЕ света! Нацията е овладяна от други в сянка, които използват рендеците за своите пъклени планове. Зная, че няма да го разбереш. Няма как да обясниш нещо на човек с който те делят 2 вагона книги.
  • #6
    4 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Точно това е проблема, че тези хора от това място наречено Америка управляват света и за това виждаш на къде се е запътил светът и вече става ясно, че няма да стигне далеч.
  • #5
    12 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #4 по-полека с изказванията - първо нацията от каторжници владее света - това че има реднеци - навсякъде ги има. Тука няма ли *** дето ще направят подобно нещо на село?
  • #4
    8 rate up comment 18 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    НАЦИЯ ОТ КАТОРЖНИЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ, ЗАТВОРНИЦИ И ВСЯКАКВИ БО-КЛУ-ЦИ ИЗБЯГАЛИ ОТ ЕВРОПА. Реално, това е САЩ!!! Така, че акъл там не търсете много! А това да се мъчиш да предизвикаш катастрофа с автомобил, който не харесваш е върхът на оли-го-фре-нията! Ами то ако всеки започне да прави така с марките автомобили, които не харесва, ще се изпотрепем. Ами, ако някой с Тесла реши да спре на бензиновата колонка и да пречи да зареждат на тези с пикапите, дали ще е приятно! САЩ ще унищожат света скоро!
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Веско ( преди 4 години )
    Потресаваща новина!
  • #2
    15 rate up comment 1 rate down comment
    sameman ( преди 4 години )
    Реднек, какво има да се анализира. Директно излезли от съкровищницата на човешкия генотип.
  • #1
    27 rate up comment 10 rate down comment
    sam ( преди 4 години )
    пречат само на Тесла щото Американките са прекалено *** и не знаят кой друг модел кола е на ток.....