IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хейтъри блокират зарядните станции на Tesla

От компанията съветват пострадалите да се обаждат на полицията

Хейтъри блокират зарядните станции на Tesla

Tesla е един от феномените на съвременното автомобилостроене и компанията, която даде началото на навлизането електромобилите в ежедневието, но това не означава, че всички се радват на успехите на компанията на Илън Мъск.

Основно в Щатите съществуват доста групи на хейтъри на Tesla, които постоянно анализират постовете на Мъск в Twitter, всяка седмица пишат анализи за това колко е надута цената на акциите на Tesla, пишат „новини” в социалните мрежи за това как компанията ще се срине и т.н. Сега обаче на мода излиза ново, по-агресивно поведение.

За втори път в рамките на две седмици членове на анти-Tesla група блокират зарядна станция на компанията Supercharger, като на местата, запазени за собственици на електромобили Tesla спират пълноразмерни пикапи.

Шофьорите на пикапите скандирали нецензурни думи по адрес на компанията и накрая били изхвърлени от служителите на зарядната станция.

От компанията посъветваха собствениците на електромобили ако попаднат на такава ситуация, да не се опитват да се разправят с окупаторите, а да предупредят служителите и да се обадят в полицията.

0 от 500