IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои модели най-рядко "сменят" собственика си

В класацията за САЩ има и няколко европейски автомобила

Покупката на нова кола обикновено е дългосрочна инвестиция, защото рядко някой планира да се отърве от такова ново нещо след година или две. Експертите от американското издание iSeeCars.com решиха да проучат кои модели най-рядко "сменят" собственика си. Според проучването се оказа, че автомобилите преминават от едни ръце в други средно след 8,4 години. Ето с кои от тях обаче собствениците им най-рядко искат да се разделят.

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    sam ( преди 4 години )
    *** статия.... погледнете през прозореца... поло 92 година, пасат 2ка, опел корса(тя е по нова), пежо 206..........
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Какво те кара да мислиш, че нещата в Америка са по-различни ?
  • #5
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Като няма европейски ще дават американски. А американските като ти пречат не ги чети! Подминавай и толкова! А ако имаше европейски щяха да са фалшиви в повечето случаи. Знаем кои плащат на медиите в Европа и как всичко е манипулирано. Погледни спонсорите на Комедията и може да се сетиш. Щом най-големият автомобилен клуб АДАС фалфифицира данни и подпира определени марки по най-нагъл начин си прави изводите. За АБ, АМС, Ауто Цайтунг и др.подобни да не говорим. Всеки тест там е фалшив.
  • #4
    6 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Да добавя към казаното по-долу, освен че американските класации и проучвания не са релевантни за нас Европейците, подобна статия вече се повтаря за 3-ти път.
  • #3
    6 rate up comment 5 rate down comment
    васо ( преди 4 години )
    Престанете с американските класации, за нас нормалните европейци те не означават нищо.Манталитета на поколения емигранти е тотално различен.
  • #2
    9 rate up comment 2 rate down comment
    Мистерик ( преди 4 години )
    Всъщност, в щатите корпоративни автомобили на практика няма. Служебният автомобил, който караш като личен е европейска работа. В Щатите е обратно - караш собствената си кола и фирмата ти плаща нещо за това.
  • #1
    6 rate up comment 7 rate down comment
    Истината ( преди 4 години )
    ...който ви позволява да забравите ежедневните мъки в някой корпоративен Prius!