IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Унгарци превърнаха BMW 4-Series в шутинг-брейк

Комби-купето е чисто виртуално и няма никакъв шанс да се появи серийно

Унгарци превърнаха BMW 4-Series в шутинг-брейк

Автосалонът във Франкфурт тъкмо отвори врати, където публиката може да види атрактивни серийни и концептуални модели. Един от най-атрактивните от втората категория е BMW Concept 4, който загатва как ще изглежда бъдещата Серия 4. За него с голяма вероятност може да се каже, че ще запази основната си форма, но ще бъде изчистено от по-необичайните издания, когато влезе в серийно производство.

Какво следва? Според X-Tomi Design – шутинг брейк версия. За разлика от повечето специалисти по компютърен дизайн, които се опитват да предскажат серийните форми на Серия 4, унгарският сайт реши да прояви повече смелост и да подскаже на фантазиите ни как би изглеждало евентуално баварско комби-купе с две врати. Резултатът, трябва да признаем, е приятен за окото.

Макар илюстрацията да ни показва само профила на автомобила, можем да си представим, че купето ще изглежда добре от всички ъгли. Шансовете това да се случи в реалност, според BMW, са нулеви.

Снимка: X-Tomi Design

0 от 500