IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германци направиха McLaren 720S още по-бърз

Тунингът на Novitec подобрява и мощността, и ускорението на суперавтомобила

Германци направиха McLaren 720S още по-бърз

Никой няма нужда от повече скорост в McLaren 720S, отсече наскоро водещият на Top Gear Крис Харис. В тунинг-фирмата Novitec обаче явно мислят другояче.

Германците предлагат пакет за оптимизация за 720S Coupe и Spyder. На първо място е увеличена мощността, като клиентите могат да избират между три степени – от 773 до 806 к.с. В най-високото ниво на мощност осемцилиндровият агрегат ускорява от покой до 100 км/ч за 2.7 секунди и развива 346 км/ч.

Добавени са нови аеродинамични елементи, алуминиеви джанти с размер 20 и 21 цола, както и много карбон. Ауспуховата система се характеризира с материали от най-високо качество и характерен звук.


Novitec McLaren 720S


За окачването се предлагат от пакет пружини за промяна на височината до цялостна система с пълно регулиране и детайлни спецификации. В салона също са намерени индивидуални решения, а изборът се определя само от бюджета на клиентите.

 

0 от 500