IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Brabus "напомпа" Mercedes-AMG A 35

Ателието предлага два варианта за доработка на хечбека

Brabus

Специалистите от германското ателие Brabus подготвиха комплекс от доработки за "напомпания" хечбек Mercedes-AMG A 35. Допълнителният пакет включва чип-тунинг на двигателя, модернизация на турбината, замяна на изпускателната система, нови аеродинамични елементи и промени в салона.

Стандартният Mercedes-AMG A 35 може да се похвали с 306 к.с. и 400 Нм въртящ момент. Първият вариант, предложен от Brabus, включва повишаване на налягането в турбината и препрограмиране на блока на двигателя, благодарение на което мощността достига 350 к.с. и 460 Нм. Втората стъпка е доработване на изпускателната система, след което 2,0-литровият турбомотор вече развива 365 к.с. и 486 Нм.

Brabus Mercedes-AMG A 35

Максимално форсираният A35 ускорява от 0 до 100 км/ч за 4,4 секунди, което е с 0,3 секунди по-бързо от стандартния хечбек. Толкова отнема ускорението и при основния конкурент на модела на пазара - петвратотото BMW M140i.

Тунингът на екстериора се ограничава с нови брони, замяна на задното антикрило и поставянето на джанти Monoblock T Liquid Anthracite, които са съчетани с нископрофилни гуми Pirelli P Zero размери 235/35 R19.

Brabus Mercedes-AMG A 35

По желание на клиента Brabus може да преработи и салона на автомобила, като постави кожа и алкантара във всеки цвят, както и да добави някои свои елементи - алуминиеви педали, велурени стелки и осветление на праговете. 

Пълният комплект на тунинга без преработката на салона струва 8622 евро, но всеки елемент може да бъде поръчан и отделно. Например, джантите струват 4046 евро, а форсирането на мотора до 365 к.с. - 3201 евро. Пакетът на интериора е оценен на 1375 евро.


Още снимки - вижте в галерията.

Снимки: Brabus

 

0 от 500