IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Така ли ще изглежда новият Mercedes S-Class

Видео дава представа за дизайна на флагманския модел

Така ли ще изглежда новият Mercedes S-Class

Новият Mercedes S-Class активно се тества по пътищата, а това видео, публикувано от японски сайт, дава представа за дизайна на следващото поколение на флагманския модел на германската марка.

Последните шпионски изображения на колата показват радикална промяна в дизайна на седана. Отпред S-Class ще получи радиаторна решетка с нова форма, а отзад - спортни светлини, аналогични с тези на новия CLS.

Mercedes S-Class

В допълнение към външния вид, Mercedes-Benz работи усилено и върху интериора на новата S-класа. Така например, в салона ще има сензорен екран в стил Tesla, който ще показва всички функции на информационно-развлекателната система и евентуално ще замени контролния блок на климатика. Освен това напълно нов ще бъде цифровият приборен панел.

Твърди се, че новият Mercedes-Benz S-Class ще има хибридни 2,9-литрови и 3,0-литрови бензинови и дизелови двигатели с пробег само на ток до 100 км. Освен това автомобилът ще продължи да се предлага в модификация S 63 с 4.0-литров V8 с двойно турбо, който също ще получи 48-волтова хибридна технология.

0 от 500