IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jaguar удари сериозно един от конкурентите

Всеки собственик на Tesla получава 3000 долара отстъпка за I-Pace

Jaguar удари сериозно един от конкурентите

Какво ли не правят компаниите, за да привлекат нови клиенти. Британският производител Jaguar например организира акция, като предлага отстъпка от 3000 долара за своя електрически кросоувър I-Pace - но само за собственици на автомобили Tesla.

За да получи отстъпката, клиентът трябва да предостави документи, потвърждаващи, че притежава електромобил на американската марка. От Jaguar обявиха, че са готови да продадат I-Pace с намалена цена дори на членове на семейството на изпълнителния директор на Tesla Илон Мъск.

Jaguar I-Pace

Първият електрически модел в историята на британската марка е на пазара от 2018 г. Той се задвижва от два електромотора със съвкупна мощност 400 к.с. и 696 Нм, които осигуряват ускорение от 0 до 100 км/ч само за 4,8 секунди. Максималната скорост на I-Pace е 200 км/ч, а батериите с капацитет 90 кВт/ч осигуряват пробег от 400 км, измерен по цикъла WLTP.

Снимки: Jaguar


 

0 от 500