IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Клиентите на Audi Q4 E-Tron сами ще избират дизайна на фаровете

Германската компания измисли как да предложи ново ниво за персонализация за модела

Клиентите на Audi Q4 E-Tron сами ще избират дизайна на фаровете

Audi малко повече от другите премиум производители експериментира с оформлението и технологията на оптиката, но редовно е критикуван за твърде еднообразния си подход към дизайна на фаровете на моделите от различните нива. В бъдещия електрически кросоувър Q4 E-Tron германските инженери предвидиха възможност за уникално оформление на оптиката.

За тази цел специалистите от Инголщат използват вече отработената технология за формиране облика на фаровете с помощта на светодиоди, като само предлагат повече разнообразие, за да създадат така наречения уникален "подпис" на собственика.

Audi Q4 E-Tron concept

Според главния дизайнер на марката Марк Лихте, местоположението на светодиодите позволява да се предложат 25 варианта за дизайн на фарове. Не може да се каже, че това е чак толкова много за конфигуриране на ексклузивен модел, но все пак има избор.

Q4 E-Tron е нов модел в електрическата гама на Audi, която компанията смята активно да се разширява в следващите години. Неговият предварителен дизайн може да бъде оценен благодарение на концепта, представена тази година. Серийният автомобил, подобно на прототипа, ще бъде оборудван с два електродвигатели с мощност от 305 к.с. и задвижване на всички колела. Обещаният от производителя пробег е 450 км.

Снимки: Audi

0 от 500