IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Милиардери зад волана: Какво карат хората с много пари

Най-богатите хора на планетата често залагат и на обикновени автомобили

И друг път се ви представяли автомобилните предпочитания на най-богатите хора на планетата. При избора си на превозно средство те не се ограничават само с премиум-марки, става ясно от материала на Forbes, в който са включени няколко нови милиардера и техния избор за всекидневен автомобил.

0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    //// ( преди 4 години )
    Номер 4 прав си, но тук става дума за ежедневни коли. Когато са по работа много ясно, че ще са с други. Преди няколко години загина в катастрофа един от собствениците на Пининфарина. Човека си пътувал със скутера към работа и един дядо с форд не го видял и блъснал. Кой наш бизнесмен отива на работа с мотопед?
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Така е ( преди 4 години )
    Това е така, защото тези хора не са на принципа да профукат всичко, а инвестират всяка свободна стотинка в нови начинания и в най-добрата инвестиция - тоест развиват себе си!
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Да и една дрееебна подробност, всичките тия имат служебни S-класи, джипове, самолети, яхти, лодки, джетове и т.н. Аз лично съм виждал в Ню Йорк как Бил Гейтс излиза от Гугенхайм, най-новата S-класа спира на забранено и началника се качва. Та айде без тия митове, колко били плахи, умни и спазвали всичко, ходят с метро-то и т.н.
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Можем да добавим най-богатата жена на света и собственик на Уол Март кара стар Форд Ф150, Собственика на ИКЕА кара Волво 240 от 93-та. Уорън Бъфет кара Кадилак за 45к долара.
  • #2
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    A българина който, не е виждал милион стотинки на куп, не слиза от БМВ-та и Мерцедеси и то с големи двигатели. Като се стигне до ремонт и подръжка, вече не е толкова голям, ама само да го срещнеш на магистралата...
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Изброените богаташи са изкарали парите си с главата си, доста интеилгентни и практични хора, не са парвенюта и не парадират с това което имат. Почти всички са 60+ години, и са израсли при съвсем друга ценностна система.