IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Renault възроди серията Formula Edition

Спортната версия на вана Trafic получи скоростната кутия от Mеgane RS

Renault възроди серията Formula Edition

Автомобилният концерн Renault отново започна производството на серията Formula Edition, в която влизат стандартни модели на марката, направени в стила на автомобили от Формула 1. Първият от тях е моделът Trafic, чийто нов вариант вече се предлага на някои пазари - като Австралия, например.

Специалната версия се отличава по червените елементи по каросерията, летите джанти от графит с размери 17 цола, както и по специалните детайли на интериора. Ванът ще се предлага в две дължини - стандартна и увеличена, но каросерията му ще е единствено в сиво или бяло.

Renault Trafic Formula Edition

Оборудването на товарния автомобил е доста по-богато от това на стандартния модел. В салона има специално осветление, а седалката на шофьора се подгрява. Добавени са светодиодни дневни фарове, а двигателят се стартира с бутон. В салона има и допълнителни хромирани елементи, а лостът за скоростите е с плетена кожа.

Технически този Trafic е доста далеч от състезателен автомобил, тъй като под капака му е поставен 1,6-литров турбодизелов мотор, развиващ 140 к.с. Той е комбиниран с 6-степенна механична скоростна кутия, която е същата като тази на хот-хеча Megane RS.


Още снимки - вижте в галерията

Цените на модела стартират от 41 900 долара, а ако клиентът избере удължената версия, трябва да плати минимум 43 400 долара.

Снимки: Renault

 

 

0 от 500