IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

И Chevrolet остава без седани

На мястото на Malibu ще дойде електрически кросоувър

И Chevrolet остава без седани

Популярният седан от средния клас Chevrolet Malibu най-вероятно ще остане в гамата на GM до 2024 година, прогнозира Automotive News, след което почти сигурно на мястото му ще дойде нов кросоувър.

Настоящото поколение на Malibu се появи преди края на 2015 като представител на моделната 2016, но в последните две години продажбите му намаляват, а Chevrolet също пое по пътя на Ford на орязване на класическите седани от гамата си.

За 2019 Malibu получи освежаване, като се очаква, че през 2022 ще има нов фейслифт, с помощта на който моделът може и да прескочи 2024 година.

На мястото му се очаква електромобил, част от програмата на GM за лансирането на 23 електрически модела до 2023 година, като по-вероятно е да става въпрос за електрически кросоувър, с оглед на постоянно растящите продажби на представителите на този сегмент. Вече се появиха мнения, че този кросоувър ще е близък до дизайн до кросоувъра, базиран на Bolt, който се чака догодина под името Bolt EUV.

От Automotive News уточниха, че все още нямат отговор от страна на GM относно спекулациите за бъдещето на Malibu.

0 от 500