IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chevrolet почти разпродаде Stingray 2020

Не е ясно колко точно бройки ще бъдат произведени през идващата година

Chevrolet почти разпродаде Stingray 2020

Представеният наскоро Corvette C8, който ще влезе в производство следващата година, вече се радва на сериозен интерес от клиентите на Chevrolet. Определените за производство през 2020 г. бройки от модела вече са почти разпродадени, като цифрата на поръчките към момента не е ясна.

Информацията бе съобщена от главният дизайнер на GM – Майкъл Симко пред изданието Autoblog. Според него съвсем скоро ще бъдат запазени и останалите бройки от C8 Stingray. Не ясно обаче колко са и планираните за производство автомобили през следващата година.

Твърде е вероятно производството на C8 да се увеличи през следващите няколко години, но въпреки това бъдещите собственици ще трябва да почакат. Не е изключено в бъдеще новият спортен модел да допринесе за нови рекордно успешни по продажби години за Chevrolet.

Към момента цената на легендарния модел остава неизвестна, но се предполага, че тя ще бъде около 60 000 долара, което е значително по-малко от тази на европейските конкуренти.

 

0 от 500