IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi представи обновения SQ7

Спортният кросоувър получи нова оптика, както и интериор със сензорни екрани

Audi представи обновения SQ7

Компанията Audi представи обновената версия на "напомпания" кросоувър SQ7. В Европа продажбите ще стартират до края на лятото, като цената в Германия започва от 94 900 евро.

Външният вид на SQ7 е освежен в стила на новите Audi A6 и A7. Машината е получила нова решетка на радиатора и обновени брони спо-големи въздухозаборници. Освен това автомобилът се е обзавел с нова главна оптика и преработена задна част. Фаровете вече са с различна форма и са изцяло светодиодни.

Audi SQ7

Кросовурът е поставен на 20-цолови джанти, като задните спирачни дискове са с диаметър 400 мм, а предните - с 370 мм. В интериора прави впечатление новия преден панел i-cocpit с два големи сензорни дисплея на централната консола в стила на новото A7. Горният тъч-скрайн отговаря за работата на мултимедийната система, а с долния се управлява климатика.

Обновеното Audi SQ7 е мек хибрид. Силовият агрегат се състои от 4,0-литров дизелов V8 мотор и автоматична скоростна кутия с интегриран в нея електрически стартер-генератор, захранван от допълнителна 48-волтова мрежа. Съвкупната мощност на системата е 435 к.с. и 900 Нм въртящ момент.

Audi SQ7

Електрическият мотор се включва по време на ускорение, като по този начин се намалява натоварването върху двигателя с вътрешно горене и така се пести гориво. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 4,8 секунди, а максималната скорост е ограничена по електроен път на 250 км/ч.


Още снимки - вижте в галерията.

Снимки: Audi

0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 4 rate down comment
    none ( преди 4 години )
    Бензините тотално отпаднаха от гамата на Ауди. В момента като гледам може само дизел може да се вземе (на който му харесва меко казано консервативният им дизайн). В очакване сме на електрическото бъдеще ...