IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini показа как се боядисва Urus

Процесът се извършва в новия високотехнологичен цех на марката (ВИДЕО)

Lamborghini показа как се боядисва Urus

Във видео, което прилича повече на трейлър на научно-фантастичен екшън, в който изкуственият интелект завладява целия свят, Lamborghini показа последната си иновация - високотехнологичния цех, в който се боядисва първия всъдеход на марката Urus.

Новият цех се намира в Сант'Агата Болонезе, като продължение на съществуващия там завод на италианската марка. Фабриката бе разширена от 80 000 на 160 000 квадратни метра. Защо? За да може да побере модерното оборудване, което улеснява високотехнологичния процес на боядисване на Lamborghini Urus.

Lamborghini Urus

От бранда отбелязват, че в завода има "технологично напреднали системи с ниско въздействие върху околната среда и служители с високо специализирани умения". От видеото може да се съди, че явно автомобилният производител описва роботите, превзели света. Новият завод изисква 200 допълнителни служители, а над половината от тях вече започнаха работа в обекта, след като преминаха цяла година обучение.

Новият бояджийски цех за Lamborghini Urus се отличава с модулен поток, който осигурява максимална гъвкавост и ефективност през целия процес на боядисване. От друга страна, в определени процеси се изисква ръчен човешки труд.

Имайки предвид всичко това, цехът предлага по-висока степен на персонализация на боята за Urus. Цветовете са разделени на четири: стандартен, специален, матиран и Ad Personam, като последният предлага на клиентите да създават свои уникални нюанси.

Снимки и видео: Lamborghini

0 от 500