IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini показа как се справя Urus с дрифта на пясък (ВИДЕО)

С пълна мощност и специален режим всъдеходът атакува тежкия терен

Lamborghini показа как се справя Urus с дрифта на пясък (ВИДЕО)

Компанията Lamborghini продължава да демонстрира възможностите на своя първи кросоувър и публикува видео, посветена на система за смяна на режимите на движение ANIMA и на един от нейните всъдеходни профили - Sabbia (пясък). 

Във видеото Urus уверено дрифтира по плажна ивица, а за да бъдат подобрени всъдеходните му възможности, кросоувърът може да бъде поръчан със специален пакет Off-Road. Той включва подсилени със стомана брони, специална защита на окачването и трансмисията, както и два допълнителни режима на движение - пясъчен (Sabbia) и чакъл (Terra). 

Максималният пътен просвет на Urus с допълнителния пакет Off-Road достига 248 мм. Останалите характеристики на кросоувъра не са променяни, така че той не губи от скоростните си качества, ако клиентът избере варианта с повишени всъдеходни способности.

В същото време ръководството на Lamborghini подготвя увеличаване на гамата си всъдеходи с пускането на "духовен наследник" на легендарния LM002. За разлика от Urus този модел ще бъде предназначен за движение в труднопроходими местности, като по характеристики ще се доближава до Jeep Wrangler.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500