IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi A6 получи версия с 4-цилиндров двигател

2-литровият турбо мотор развива мощност от 248 коня

Audi A6 получи версия с 4-цилиндров двигател

Когато сегашното поколение Audi A6 дебютира миналата година с базов V6, беше ясно, че появата на четирицилиндров двигател е въпрос на време. Сега германският автомобилен производител съобщи, че семейството на седана от моделната 2020 г. ще получи версия с 2-литров турбо двигател с мощност 248 к.с. и 370 Нм въртящ момент. Той работи в съчетание със 7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител. Audi твърди, че A6 с четирицилиндровия двигател може да ускори до 96 км/а 6,1 секунди.

Audi A6

Както и по-мощните версии, тази също е оборудвана със системата за задвижване на четирите колела Audi Quattro. Моделът има LED фарове, предупредителна система за напускане на лентата на движение, 19-инчови алуминиеви джанти, новия Audi MMI интерфейс с два сензорни екрана, навигация и поддръжка на Android Auto и Apple CarPlay. С 4-цилиндровия двигател са оборудвани две модификации на A6: Premium и Premium Plus, като цените им в САЩ започват съответно от 55 095 и 58 795 долара.

Audi A6

Освен това от Audi обявиха, че разширяват комплектациите на допълнителните пакети за модела A6. Сега отопляемият волан се предлага с пакета Convenience, а в топ модификацията той включва още четиризонален климатитроник, вентилация на предните седалки, отопляеми задни седалки, електрически багажник и др. Връща се и пакетът Black Optic, към който се добавят лъскава черна радиаторна решетка, кантове на прозорците и 20-инчови джанти. Виртуалният приборен панел на Audi също е достъпен и е съвместим с Google Earth и 4G LTE карти.

Снимки: Audi


 

0 от 500