IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как да се простиш с нов McLaren 600LT за 10 минути

39-годишен канадец научи това по неприятен начин

Как да се простиш с нов McLaren 600LT за 10 минути

Как ви звучи следната ситуация: Човек си купува нов McLaren 600LT, изкарва го от дилърството и след броени минути го спира полицията, а малко по-късно полицаите му прибират колата. Неприятно, откъдето и да го погледнеш, нали?

Но тази история си има обяснение. Основен герой в нея е 39-годишен канадец, който си купува 600LT, а минути по-късно полицията в Западен Ванкувър го спира за превишена скорост – радостният шофьор профучал с 161 км/ч при ограничение 90 км/ч. При такива тежки нарушения в Канада прибират колата на провинения и дори за McLaren 600LT не се правят изключения. От полицията потвърдиха, че въпросният 39-годишен канадец получил ключовете за новата си кола 10 минути преди да го спрат ченгетата.

От полицията обясниха, че са си позволили да снимат колата на водача, за да я използват за пример и потвърдиха, че глобата му за това нарушение ще е 368 канадски долара. Което не е много като се има предвид, че цената в Канада на този автомобил е почти четвърт милион долара. Но отнемането на шофьорската книжка и прибирането, макар и временно на колата в полицейския паркинг, със сигурност са по-болезнени от глобата.

0 от 500