IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes нашари AMG 45 и го показа на "Нюрбургринг"

Премиерата на серийния модел ще е в края на юли

Mercedes нашари AMG 45 и го показа на

Компанията Mercedes-Benz продължава да подклажда интереса на публиката към най-мощната версия на новото поколение на A-Class. Модификацията A45 ще бъде представена официално в края на юли, но прототип на хот-хеча беше изложен в бокса по време на провеждащото се през този уикенд състезание "24 часа на Нюрбургринг".

Машината е буквално нашарена в различни ярки цветове, но вече почти всички детайли от нея се виждат. Хот-хечът ще получи решетка на радиатора с стил Panamericana с огромна емблема на марката по средата. Този детайл ще оличава A45 от сегашния най-мощен вариант A35.

Mercedes-AMG A45

На снимките се виждат и четирите тръби на изпускателната система, които са разделени на две двойки. В салона на автомобила промени най-вероятно няма да има и той ще повтаря този на предшественика си. Възможно е, разбира се, до премиерата интериорът да бъде променен.

Под капака на машината е поставен бензинов 2,0-литров турбомотор, развиващ мощност от 416 к.с. и 500 Нм въртящ момент. Той ще работи в комбинация със система за задвижване на четирите колела, а трансмисията има специален дрифт-режим. 

Според данните до момента, максималната скорост на новия Mercedes-AMG A45 ще бъде ограничена по електронен път та 255 км/ч, а ускорението от 0 до 100 км/ч ще отнема 4,2 секунди. Други информации твърдят, че тези параметри ще са малко по-високи - 270 км/ч скорост и 4 секунди от 0 до 100 км/ч.

Снимки: Motor

0 от 500