IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

6 тайни неща в съвременните автомобили

Какво интересно крият някои производители в салона на колите

Познавате ли напълно автомобила си? Не става въпрос за това дали може да включите различните режими на климатроника, а за факта, че понякога в салона може да намерите някои доста любопитни неща, "скрити" от самите автомобилни производители. Ето някои от тях.

0 от 500
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Кифла ( преди 4 години )
    Благодарско д-р Дрегер! От там се включват мигащите светлинки. Пък аз си мислех, че ми свирят защото съм хубава по кръстовищата...
  • #4
    28 rate up comment 0 rate down comment
    д-р Дрегер ( преди 4 години )
    а пък отляво на кормилото на повечето автомобили произведени след 1950г има един лост за който крайно малко водачи знаят. Ако го бутнете в посоката, в която ще завивате малко преди самия завой, ще чуете много по-малко псувни на кръстовището.
  • #3
    25 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    не знам дали знаете но ако вдигнете кората на багажника отдолу има скрита гума аптечка инструменти компресор
  • #2
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тайника на Импалата ме кефи. Наистина много хитро. Дано повече производители се сетят, че под таблото на колата остава много неизползваемо пространство, което може да се ползва по този начин. И хубавото е, че без да е стартирана системата на колата не можеш да отвориш тайника. Хитро!
  • #1
    12 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    повечето от тия са много "полезни" за читателите от БГ...