IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen започна продажбите на обновения Passat

Цените на модела в Германия стартират от 34 720 евро

Volkswagen започна продажбите на обновения Passat

Компанията Volkswagen обяви старт на продажбите на обновения Passat, моделна година 2020. Седанът продължава да използва предишната платформа, а промените в интериора и екстериора са незначителни, но въпреки това е получил някои подобрения.

Базовата версия на автомобила в Германия стартира от 34 720 евро, съобщават от компанията-производител. И допълват, че максималните усилия на инженерите на марката са били насочени към подобряване на икономичността на моторите, на техните екологични показатели, както и към добавяне на нови технологии.

Намалени са нивата на оборудване при Passat, като отпадат версиите Comfortline и Highline, но допълнителният пакет R-Line ще продължи да се предлага. След обновяването моделът ще бъде достъпен само в три версии - Passat, Business и Elegance.

VW Passat

За седана се предлагат обощо 5 разновидности на бензинови и дизелови мотори. Двата бензинови двигателя TSI са достъпни във версии с мощност 190 и 272 к.с. На по-късен етап ще се появи и модификация с 1,5-литров мотор, който е част от хибридна система. Дизелите са 1,6-и и 2,0-литрови, развиващи от 120 до 240 к.с.

Най-скъпият вариант е всъдеходното комби Volkswagen Passat Alltrack с 2,0-литров турбодизел. Цените на тази версия стартират от 50 795 евро.

Снимки: Volkswagen


 

0 от 500