IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Bugatti ще продължат да залагат на уникални коли

В компанията са много доволни от продажбата на специалната La Voiture Noire

В Bugatti ще продължат да залагат на уникални коли

На автосалона в Женева тази година френската компания показа хиперколата Bugatti La Voiture Noire, направена в един екземпляр за клиент, пожелал анонимност. Цената на машината е 18,68 млн. долара, което я прави най-скъпият съвременен автомобил, но това може да се промени, тъй като Bugatti ще предложи и други подобни коли.

В интервю за Bloomberg главният дизайнер на Bugatti - Франк Хейл, заяви, че съществува пазар да свръх-скъпи автомобили. Богати клиенти са готови да платят огромни суми за машини, които ще притежават само те. А статутът на марката Bugatti привлича именно хора, които имат възможност да извадят 8-цифрена сума за хиперкола с неповторим стил и забележителни технически характеристики.

Bugatti La Voiture Noire

От Bugatti отбеляззан и огромната лоя.ност към марката, която проявяват собствениците на Veyron. Голяма от тях са си купили Chiron, за да могат да станат собственици и на Divo (този автомобил се продава само на тези, които имат Chiron в гаража си).

"След премиерата на La Voiture Noire се появиха няколко желаещи да придобият аналогичен ексклузивен автомобил и ние обмисляме варианти, за да удовлетворим тяхното желание", коментира Хейл.

Той уточни, че направата на ексклузивни машини няма да става по поръчка на конкретен клиент. Компанията ще прави уникална хиперкола и едва след това ще я показва на потенциални купувачи. Идеята е, Bugatti да бъде автор на концепцията на автомобила, а не клиента. 

Снимки: Carscooops


 
 
 
 
 

 

0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Пешка братмЕ, виждам четеш ми коментарите .. сега вземи молим ти се едно букварче и се научи как се пише грамотно
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Няма ли кой да го уволни тоя Пешо, за нищо не става, грам не разбира от коли, едно име не може да напише като хората
  • #1
    2 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Тази задница с тази цяла вълнообразна светлина прилича на китайска играчка. Такъв кич не съм вярвал, че може да има, но дългата ръка на китайците все по-ясно си личи във ВАГ! Факт!