fallback

Какво се случва при удар с 210 км/ч в камион (ВИДЕО)

Катастрофа с BMW в близост до Киев завърши с един загинал

Какво се случва, ако автомобил се удари със скорост 210 км/ч в камион пред него?  Подобен инцидент се е случил преди ден близо до столицата на Украйна - Киев, съобщават местните медии.

Шофьорът на паркирания камион се е намирал в кабината, когато усетил силен удар. Той излязъл да провери и видял забитото в задната част на машината му BMW 7-Series (Е38). Луксозната кола е буквално с отрязан покрив, като се е запалила веднага след сблъсъка.

Шофьорът на германското возило е загинал на място. От удара автомобилът се е запалил, но пристигналите на мястото пожарникари са го изгасили. На снимките обаче се вижда, че километражът е блокирал на 210 км/ч, което явно показва скоростта по време на самия сблъсък.

Самият инцидент се е случил на прав участък на път с няколко платна. Как летящото с такава скорост BMW се е озовало в аварийната лента, тепърва ще се установява.

Снимки: kiev.informator.ua

fallback
  • #12
    анонимен ( преди 4 години )
  • #11
    анонимен ( преди 4 години )
  • #10
    BMW ( преди 4 години )
    Стига с тея руснаци и русия....кво не прочетохте правилно Киев не е във русия а е във украина .От кога украина стана руска територия???
  • #9
    анонимен ( преди 4 години )
    Кои всички щяха щяха да са някъде по поляните в радиус от 500 м?! Дай формулата по която изчисли тази мал0умщина! Ти си #1 нали? Не вярвам двата толкова тАпи да се съберете на едно място за толкова кратко време!
  • #8
    анонимен ( преди 4 години )
    ако това е удар със 210 при спряло ремарке всички щяха да са някъде по поляните в радиус от 500 м
  • #7
    анонимен ( преди 4 години )
    Пак ли някой руснак не те е задоволил, че пишеш все за тях!? Хората са ти написали къде се е случило. Вероятността да е руснак е малка. Както и да е пак си показа комплексите спрямо руснаците. Това русофобията е психично заболяване да знаеш. Ходи на лекар и то спешно, за да не се влошиш, макар от това по-лошо едва ли има. до: Мистър Уейн Ами да ти кажа не си много прав. Много хора си карат с 200+ и не всички са с нови коли.И доста стари си го позволяват.Друг е въпроса,че пътя и колите им са топ
  • #6
    Мистър Уейн ( преди 4 години )
    До 5 Това че на хората в Германия им е позволено да шофират с каквато скорост желаят, не означава че това се случва често. Малцината които карат с 200+ са с наистина нови и сигурни на пътя автомобили, а не с някой премиум 97-*** година. За културата на пътя си прав иначе.
  • #5
    анонимен ( преди 4 години )
    Някой пиян руснак може да го свърши това. Хората в германия на аутобаните си карат и с по високи скорости но имат култура, знаят кога да сменят ленти, знаят да спазват дистанция. Тези коли са правени за тях, а не за пияниците на изток без пътища. Те и с 100км/ч ще се прибият.
  • #4
    анонимен ( преди 4 години )
    до коментар 1:Ох ти колко си глупав...
  • #3
    анонимен ( преди 4 години )
    Ох ти колко си глупав...
fallback
Последни