IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Украинец зарежда колата си от къщичка за птици

За всеки случай монтирал на своя хибрид и газова уредба

Украинец зарежда колата си от къщичка за птици

Често украинците, които живеят в блокове и имат електрически автомобили, използват странен, но поради стечение на обстоятелствата единствен, начин за зареждането им - пускат кабела директно от апартамента си до паркираната на улицата кола.

Украинец - зареждане

Това обаче е доста неудобно, а и местните власти започнаха да взимат мерки срещу тази практика, която, честно казано, прави "пейзажа" още по-неугледен. Един чешит обаче реши проблема с висящите от апартаментите кабели. Резултатът от творението му може да видите на снимките.

Украинец - зареждане

Украинецът монтирал зарядно на едно от дърветата край улицата, а за да го предпази от външно влияние му придал формата на къщичка за птици. Ще пази не само от лошото време, но вероятно и от вандали.

Украинец - зареждане

Както се вижда от снимките, автомобилът, всъщност, не е напълно електрически, а хибриден - Chevrolet Volt. Освен това е и с газова уредба - което става ясно от "гнездото" в задната броня. Местните медии споменават, че напоследък такива още "по-хибридни" варианти са станали доста популярни в Украйна.

0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    TSLA ( преди 4 години )
    Електромобил (със или без бордови генератор), движещ се само на ток, по никой начин не може да бъде наречен хибрид. Само за някой незапознат електрическото и смесеното (хибридно) задвижване са едно и също. Все едно да кажеш, че тротоарът е шосе. Да, Тойота са назад в зора си да си останат с никел-металхидридни батерии. Инвестираха в тях и преходът към литиевите клетки не им се нрави. Както и другите производители инвестираха в поточни линии за петролни коли и не им се дават пари за преоборудване
  • #4
    5 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Чернобил вероятно?! Тея не са съвсем в ред.. .Само, като ги гледам какви простотии правят ми става весело!
  • #3
    9 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Урките сапо-зле и от нас. Успокоявам се, като ги гледам колко са зле и какви по-големи краварски гАзолизци са!
  • #2
    12 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    електромобил с удължен пробег го измислиха некадърниците, които не искаха да се конКУРират с Приус, защото ги размазваше и продължава да го прави по всички параграфи! Просто решиха да са си отдело, но тестове показваха, че въпреки всичко са много, много назад! Пълно малоумие е да имаш 2 типа задвижване и да не ги ползваш двата, а само единият. Просто от Тойота успяха да съчетаят положителните характеристики от 2 типа задвижване, а другите все още съчетават негативните страни. Факт!
  • #1
    4 rate up comment 1 rate down comment
    carpe_diem ( преди 4 години )
    Chevrolet Volt не е хибриден (ДВГ не задвижва колата пряко), а електромобил с удължен пробег.Като свърши батерията, ДВГ се включва да я зарежда.