IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В стар хамбар откриха 9 забравени BMW E28

Сред тях има два модела M535i с доста редки опции

В стар хамбар откриха 9 забравени BMW E28

Спомняте ли си за 11-те чисто нови BMW E34, който в края на миналата година бяха открити в изоставен склад в Благоевград? Наскоро беше намерена още една подобна колекция забравени баварски автомобили, този път във Великобритания.

Фен на BMW извадил късмет да се "натъкне" на колекция от девет BMW 5-Series E28, която от много години събирала прах в един хамбар на Острова. Автомобилите си имат собственик, само че той не ги използва. Това ясно личи от снимката, на които колите са покрити с дебел слой прах.

Веднага след находката, фенът се опитал да купи колите, но получил отказ. След известно време обаче, собственикът на автомобилите се съгласил на сделка. Не е ясно за колко пари става дума. Заслужава да се отбележи обаче, че първоначално "късметлията" се обърнал към собственика на колите за резервни части за своето BMW E23, но в хода на разговора научил, че онзи притежава цяла колекция E28.

Сред автомобилите има и ексклузивни - от деветте коли две са редки M535i. Тези модели са с оригиналния комплект M-Tech, оборудвани са с алуминиеви джанти, люк на покрива и чистачки на предните фарове (доста редки опции).

0 от 500