IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce предлага комплект за шампанско на цената на ново BMW

Кутията с 4 кристални чаши струва малко над 42 000 евро

Rolls-Royce предлага комплект за шампанско на цената на ново BMW

В компанията Rolls-Royce има цяло продразделение, което измисля и изработва  специални аксесоари за собствениците на коли на марката. Последният такъв е сандъче, което позволява да се пие шампанско на всякакви места по време на пътуване.

Кутията е направена от полиран алуминий, карбон, естествена кожа и специален дъб. При натискане на горната част тя се разтваря, като се превръща в импровизирана масичка със специално осветление. Във вътрешността на сандъчето са поставени 4 кристални чаши, ръчна изработка, като те са така разположени, че да предизвикат визуална асоциация с вида на 12-цилиндров мотор.

Rolls-Royce

В кутията има още две отделения - едното е за съхраняване на шампанското, а другото побира порция хайвер. Капсулованите кутии са направени от алуминий и въглеродни нишки, като могат да поддържат предварително зададената им температура.

Комплектът за шампанско ще се продава от официалните дилъри на Rolls-Royce, като вече е известна цената му във Великобритания - 37 000 паунда (42 200 евро). За тази сума може да се купи ново BMW от по-ниските модели на марката.

Снимки: Rolls-Royce

0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    така стават революци ( преди 4 години )
    Пълна порнография. У нас, 30г ги връщаш тез 35000 ипотека. Накрая си платил 90000 и си бил цял живот роб.
  • #1
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #1 втори опит: Колко ли скучно трябва да им е на богатите, за да си помислят, че животът им си струва, след като могат да похарчат 37К паунда за кутийка с чаши, ...пък били те и описаните в статията. ***'н