IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мъск коментира порното, заснето в Tesla

Трябваше да предвидя, че ще се случи нещо подобно, написа предприемачът в Twitter

Мъск коментира порното, заснето в Tesla

Основателят и главен изпълнителен директор на компанията Tesla - Илон Мъск, коментира в своя микроблог в Twitter появилото се преди дни в един от най-големите сайтове за порно-филми видео. В него двойка прави секс в салона на Tesla Model X, който се движи на автопилот.

Видеото бързо се превърна в истински хит, като от появата му на 30 април е гледано над 6,6 млн. пъти. В търсачката на сайта, на който е качено, най-популярната дума за търсене вече е "Tesla", а ползвателите му прекръстиха Model X на Model XXX. Някои от тях дори заподозряха, че самият Мъск е планирал всичко.

Шефът на Tesla, разбира се, нямаше как да подмине цялата шумотевица. Първият му коментар в Twitter беше: "Оказва се, че има доста повече начини за използването та автопилота, отколкото сме си представяли".

Малко по-късно Мъск написа, че е трябвало да предвиди, че ще се случи нещо подобно. Но побърза да уточни, че не приема цялата работа насериозно. Още повече, че самият той е под постоянното наблюдение на регулаторните органи, които следят за всяка негова публикация в социалната мрежа.

От Tesla не са коментирали видеото. От компанията обаче непрекъснато напомнят, че автопилотът помага да се намали броя на катастрофите, но не е напълно самостоятелна система и няма как да предотврати инциденти.

0 от 500