IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi тества RS Q3 на "Нюрбургринг"

Спортният SUV най-вероятно ще се появи във Франкфурт

Audi тества RS Q3 на

Веднага след тестовете на следващото Audi RS Q3 зад Полярния кръг, снимки от които се появиха в европейските медии, новият спортен SUV беше засечен на изпитания на Северната дъга на „Нюрбургринг” в Германия. И добрата новина от планината Айфел е, че сега новият RS Q3 е с още по-малко камуфлаж.

Audi RS Q3 прототип

Audi вече показа следващата генерация на Q3 и както може да се очаква, както при този модел, така и при по-спортната му версия развитието на дизайна е еволюционно, а не революционно. При RS Q3 каросерията е добила още по-мускулести и динамични форми, а дневните LED светлини са директно заети от Q8.

Audi RS Q3 прототип

Предполага се, че мощността на новия RS Q3 ще е 400 конски сили, а между него и Q3, Audi ще позиционира още един модел – SQ3 с мощност около или малко над 300 конски сили.

Що се отнася до лансирането на отделните модели, то Q3 вече излиза на европейския пазар, през лятото най-вероятно ще се появи и SQ3, а за RS Q3 ще почакаме до догодина, като е много вероятно официалната му премиера да е във Франкфурт.

0 от 500