IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Фотограф "взриви" Audi R8 на хиляди парчета (ВИДЕО)

Всеки детайл от суперколата бе заснет отделно

Фотограф

Швейцарският фотограф Фабиан Офнер представи новата си работа от серията "разпадащи" се на части автомобили. Този път той е използвал истинска кола - Audi R8, както проектът му е посветен на 10-годишината от стъпването на модела на американския пазар.

За да бъде направена финалната снимка, на инженерите на Audi им се е наложило напълно да разглобят задната част на суперколата. На съставните им части за разглобени двигателят, скоростната кутия, електрическата система и системата за охлаждане.

Съответно всеки един детайл е бил фотографиран със специална камера Hasselblad, след което е обединен с останалите с помощта на компютърна програма.

Предишната работа на Офнер се казваше Disintegrating X и представляваше "разпадащо" се Lamborghini Miura SV от 1972. За да бъде направена финалната снимка бяха нужни цели 2 години, през които от колата са свалени 1500 детайла.

Снимка и видео: Audi USA

0 от 500