IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата кола на Джеймс Бонд бе разкрита

Не е Aston Martin, а стар Land Rover без покрив

Новата кола на Джеймс Бонд бе разкрита

Задава се новият филм за Джеймс Бонд и вече от няколко месеца се носят слухове, че Агент 007 ще управлява електрически Aston Martin. Снимките на лентата, чието име още не е известно, започнаха миналата седмица и актьорът Даниел Крейг вече бе забелязан зад волана на новото си возило. Колата обаче не е Aston Martin, нито бензинова, нито електрическа.  Всъщност, точно обратното.

В новия филм Агент 007 кара стар Series III Land Rover без покрив. От официалното резюме за 25-ия филм от поредицата за Джейс Бонд е ясно, че лентата започва с това как той се наслаждава в Ямайка на пенсионирането си. Именно в Ямайка започнаха първите снимки. Не е ясно обаче как този Land Rover се вписва в сюжета.

Джеймс Бонд

Според различни информации, Land Rover е потвърдил участието си във филма, продължавайки връзката, която се простира до 20-ата лента от поредицата - "Не умирай днес", когато компанията все още бе собственост на Ford. Слуховете за участието на Aston Martin в новия филм също бяха потнърдени, но дали производителят ще достави електрически автомобили или не, предстои да се види. Синият Land Rover едва ли е идеален за преследване на лошите, така че на 8 май 2020 г., когато е световната премира на филма, вероятно ще видим Бонд зад волана на доста по-мощен автомобил.

Неотдавна показаният Rapide E (на последната снимка), който е първият изцяло електрически автомобил на Aston Martin, е моделът, около който се въртят всички слухове, свързани с колата на Агент 007. От него се очаква да бъдат направени само 155 бройки. Още не е ясно дали ако колата участва във филма, ще се използва някоя или някои от тези въпросни бройки, или ще бъдат направени допълнителни, или реплики.

Aston Martin Rapide E

Двойката електродвигатели на Rapide E изпращат около 602 к.с. към задните колела, ускорявайки колата до 60 мили в час (96 км/ч) за по-малко от 4 сек при ограничена максимална скорост от 155 мили в час (250 км/ч). Автомобилът ще се произвежда в новия завод на Aston Martin в Уелс, заедно с първия SUV на британската марка - DBX.

Снимки: Instagram и Aston Martin

0 от 500