IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

„Черен алигатор” ще е колата на злодея в новия "Джеймс Бонд"

Латвийците от Dartz подготвиха зловещ всъдеход със злато и диаманти в салона

„Черен алигатор” ще е колата на злодея в новия

Новият модел на латвийската компания Dartz – Black Alligator, ще се появи в следващия филм за леегендарния шпионин Джеймс Бонд. Това съобщи основателят на фирмата Леонард Янкелович във Facebook, като дори публикува изображения на всъдеходната машина.

„Черен алигатор” ще е колата на злодея в новия филм за Джеймс Бонд

Това ще е 25-ият автомобил на лошия герой в историята на филмите за Агент 007, но пък няма да е първата поява на машина на Dartz в холивудска продукция. Досега автомобили на латвийския производител взимаха участие в „Мисия ноември” с Пиърс Броснън и в „Диктаторът” на Саша Барон Коен.

Новият модел на Dartz е изграден на базата на всъдехода Mercedes-AMG GLS 63 с 5,5-литров V8 двигател с две турбини. В базовия си вариант моторът развива 585 к.с., но латвийците предлагат на своите клиенти модификации със 760, 850, 1110 и 1600 к.с. Каросерията на автомобила е от кевлар и въглерод, а срещу доплащане се предлага и възможност за поставяне на титаниеви елементи.

„Черен алигатор” ще е колата на злодея в новия филм за Джеймс Бонд

За направата на интериора на машината са използвани кожа от алигатор и от скат. Бутоните и превключвателите са направени злато и платина, а най-забележителната част е воланът, върху който е поставена емблемата на Dartz. В нея са инкрустирани 292 брилянта и 2 рубина.

Прототип на автомобила вече е напълно завършен, като той дори и бил показан пред публика по време на един от етапите от рали Gumball 3000. Тогава от компанията са бии категоричини, че най-вероятно всъдеходът ще запази същия си вид и за 25-ия филм за Джеймс Бонд, чиято премиера е насрочена за 8 ноечври 2019 г.

„Черен алигатор” ще е колата на злодея в новия филм за Джеймс Бонд

Снимки: Dartz

Тагове: dartz black alligator
0 от 500