IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Hyundai показа новото си шаси (ВИДЕО)

Модулната платформа от трето поколение има увеличена управляемост и сигурност

Hyundai показа новото си шаси (ВИДЕО)

Южнокорейската марка Hyundai се готви да пусне на пазара ново поколение Sonata. Това ще стане не само обновен модел, но и демонстрация на напълно нова модулна платформа от трето поколение. И преди излизането на модела компанията реши подробно да разкаже за новото шаси, чиито най-важни характеристики са представени във видеото.

Съдейки по видеото, компанията значително е променила силовата конструкция на носещото тяло, за да подобри безопасността. Сега енергията от удара се преразпределя едновременно в три посоки. Демонстрацията от краш теста с ниско припокриване също показва, че деформацията от удара ще бъде минимална, а самият автомобил ще се придвижи леко встрани, вместо да се завърти. Освен това новата платформа ще намали значително центъра на тежестта и ще увеличи управляемостта.

По предварителна информация шасито ще бъде използвано за всички нови и обновени автомобили на компанията. Новата платформа на Hyundai е проектиран да използва различни агрегати, включително класическия ДВГ, хибриди и изцяло електрическите системи. Съдейки по презентационното видео, те ще имат по-къси надвеси, а линията на покрива и на капака ще стане по-ниска.

0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Клюндай кога са правили сериозни коли... добре поне че ще обновят такситата...
  • #4
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Корейците тръгнаха в правилната посока. Задържаха ниски цени, повишиха качеството и наблегнаха на дизайна. Работите им се получиха и сега в момента можеха да са много, много напред. Да обаче се полакомиха и вдигнаха невероятно много цените. Уж по-големите количества би трябвало да смъкват цените, но те ги вдигат, както германците правят. Та заради това им паднаха продажбите. В същото време и качеството вече не е същото и в един момент от компания драпаща за върха се превърнаха в средняк.
  • #3
    14 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Япония произвежда по 10млн. автомобила на година. Как точно им е замряло автомобилостроенето, само ти си знаеш.
  • #2
    3 rate up comment 6 rate down comment
    sports_sedan ( преди 5 години )
    Двигател пред предната ос, браво, става за ходене до магазина и толкова.
  • #1
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Браво на Корейците!