IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Над 1000 нови мотоциклета са продадени в България през 2018 г.

Изложението Moto Expo стартира в София с близо 300 експоната

Над 1000 нови мотоциклета са продадени в България през 2018 г.

Близо 300 мотоциклета от 43 марки могат да бъдат видяни на изложението Moto Expo 2019, което стартира днес в София. За първи път производителите на мотоциклети у нас представят най-новото от света на високите скорости, като премиерите за изложението са 38. 

Заместник-министърът на транспорта Ангел Попов откри официално изложението и шандовене. Той пожела успех и на Ангел Караньотов - единственият българин, шампион в три дисциплини - мотокрос, супермото и писта. 

Ръст в продажбите на мотоциклети се отчита в цяла Европа през 2018 г. 9,9%. У нас през изминалата година са продадени над 1000 двуколесни машини, което е със 130 повече от предходната. 

Снимки: Moto Expo 2019

0 от 500
  • #3
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Мисли за втората! :)))
  • #2
    9 rate up comment 2 rate down comment
    село ( преди 5 години )
    Ох, човек мисля, ..... ама само за тая мома с белата тениска...
  • #1
    18 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Много добър начин за предвижване, но за съжаление останалите участници в движението правят карането на мотоциклет много опасно. Особено у нас ганяовците с коли смятат, че не може някакъв мотор да ги минава и си избиват комплексите, като засичат и пречат на двуколесните без да мислят, че едно малко чукване на мотора и последиците може да са фатални за водача му. В колата те пазят ламарини, еърбеци, колани и какво ли не, а на мотора си изложен без каквито и да е предпазни средства. Мислете хора!