IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Alfa Romeo вдигна покривалото над новата си спортна кола

Възродената GTV ще бъде хибрид с мощност над 600 коня

Alfa Romeo вдигна покривалото над новата си спортна кола

Нова снимка на бъдещата спортна кола на Alfa Romeo, която ще получи името CVT, се появи в интернет точно 10 месеца, след като италианската марка потвърди, че разработва приемник на легендарния модел.

Фотографията е направена по време на мероприятие на Alfa Romeo, на което са били обявени плановете на компанията за близките няколко години. Не е ясно обаче дали този дизайн ще се запази и при серийната версия на автомобила.

Все пак се очаква, че машината ще запали удължената линия на покрива, което означава, че ще има и втори ред седалки в салона. Спортният характер на автомобила се подчертава от разширените задници калници и от черните джанти с червени спирачни механизми.

Alfa GTV

На първия тийзър, показан преди година се виждаха и други детайли от бъдещото купе. То донякъде напомня на Alfa Romeo Giulia, като разполага с агресивна предна част с голям въздухозаборник и удължен капак.

Под капака на новата Alfa Romeo GTV ще бъде поставен 2,9-литров V6 двигател с две турбини, който ще работи в комбинация с електромотор. Съществуващият в момента вариант развива 505 к.с., но благодарение на допълнителния електромотор мощността ще надхвърли 600 к.с.

Снимки: Carscoops

0 от 500
  • #4
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Посредствен седан и посредствено SUV!!!! Бате, *** направи един тест драйв и на двете и ще видиш, че единственият по-добър, с малко, СУВ е Макан-ът, а колата няма комглокент. Още не разбирам как са направили така, че колите са едновременно адски спортнии комфортни...
  • #3
    2 rate up comment 13 rate down comment
    Enzo ( преди 5 години )
    Всъщност... не! Усещането, за жалост, е като... да си представиш яка мацка, "много яка мацка". От десет години слушам за великите им планове, а на практика пуснаха един посредствен седан и един не по-малко посредствен, женски SUV. И-и-и-и... в потвърждение на твърдението ми, че това са празни приказки, рисунката на първата и на втората картинка, изобразяват напълно различни коли, та не знам на какво са вдигнали покривалото. По-скоро на поредния "план за следващата петилетка".
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    А, как няма коментар от онзи, к'ъв беше, херман гьоринг да нахейти нещо за "алфа умрело"
  • #1
    20 rate up comment 2 rate down comment
    Miron ( преди 5 години )
    Някой нещо да каже?? Усещането е като да видиш яка мацка. Много яка мацка!!!