IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Може ли Suzuki Jimny да победи G-Class на дърпане (видео)

Отговор: Да, но за целта са нужни цели три японски всъдехода

Може ли Suzuki Jimny да победи G-Class на дърпане (видео)

Наричат новия Suzuki Jimny "Миниатюрната G-Class". Японският всъдеход не само прилича на германската икона, но има и почти толкова добри офроуд възможности. Поради това британците от Carwow решиха да проведат необичаен дуел между Suzuki Jimny 2019 и Mercedes-AMG G63. Те провериха кой от двата модела ще победи другия по дърпане.

В първия рунд безапелационен победител се оказа германският всъдеход, което никак не е изненадващо. Неговият 4-литров V8 двигател с туин турбо развива мощност от 585 коня и 850 Нм, докато японецът може да се похвали само със 102 к.с. и 130 Нм. Освен това Suzuki Jimny е доста по-лек - едва 1090 кг.

Тогава беше решено срещу Mercedes-AMG G63 да се изправят два японски всъдехода. И във втория рунд германската машина спечели без проблеми. Дойде ред на третия кръг, в който три броя Suzuki Jimny най-сетне успяха да се справят с мощния немски боец. Видеото е невероятно забавно и сто процента си струва да се види.

0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 4 години )
    Невежите меки каски май не знаят какво означава гелендеваген, колко години се произвежда и въобще каква култова кола е това.Да сравняваш Г класата с една пръдня с мотор е направо невежо.
  • #7
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Мартин ( преди 5 години )
    Купи си G и го наври в гората при прасенцата.Даже май и тлъстите шваби не си го позволяват
  • #6
    3 rate up comment 2 rate down comment
    офроудър ( преди 5 години )
    Бат Гойко то и ти за нищо не ставаш, но не това е темата! Кажи обаче Г-класата за какво става! Първо е безумно скъп, което не се вързва по никакъв начин с офроуд машина за каквато уж се води, ама отдавна не е. Второ е тежък шлеп и за да се движи това тегло му слагат мощни турбинирани двигатели. Безумно грозен и ръбат куб с който освен да си избиваш комплексите за друго не става. Трето с този висок център зна тежеста е за никъде освен по равно. 4-то Джимното на офроуд го прави смешен. Капиш!
  • #5
    4 rate up comment 10 rate down comment
    Бат Георги ( преди 5 години )
    Швабеннн, единствения извод мойто момче е, че сузукитата за х** не стават, докато Г класата си праи квото иска.
  • #4
    18 rate up comment 3 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 5 години )
    Единственият смислен извод, който може да се направи от този тест е че една Г-класа тежи някъде между 2 и 3 Джимнита
  • #3
    11 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Jimmy-то не прилича на G wagon, дизайна му е чисто наследство от първия Jimmy LJ10, пуснат на пазара през 1970 година, докато пърия G wagon излиза чак към края на 70-те . Също така, не съм сигурен, че мерцедеса е с по-добри офроуд възможности, но това вече са мой теории и те може да не отговарят на истината.
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    WD-40 зимна шапка :D
  • #1
    10 rate up comment 12 rate down comment
    Някой ( преди 5 години )
    Ако искат и 15 Jimny-та да закачат, все е тая пред Г класата. В последния рунд сополивите Сузуки-та успяха просто да издърпат тежестта на Мерцедеса, аз не видях съревнование.