IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce отговори на сравненията с руските лимузини

Ако някой иска класа, да дойде при нас, съветват от британската марка

Rolls-Royce отговори на сравненията с руските лимузини

Една от най-очакваните премиери на автосалона в Женева беше на новата марка Aurus, която започна производство на луксозни автомобили. На лимузина от бранда вече се вози президентът на Русия - Владимир Путин, а мнозина побързаха да сравнят Aurus с Rolls-Royce.

Специалистите от британския производител имаха възможност да видят наживо новите руски лимузини и съответно да ги сравнят със своите автомобили. Един от тях - регионалният мениджър по продажби на Rolls-Royce - Джулиън Дженкинс, направи доста любопитен коментар относно сравненията между двата бранда.

Aurus Senat

"Чух, че ги сравнят с нашите модели и затова ще кажа на тези, които искат да видят истински Rolls-Royce, да дойдат направо при нас. Това, че руските автомобили са с по-ниска цена, няма никакво значение в случая, тъй като за нашите клиенти не е важна цената, а индивидуалността", каза Дженкинс пред жуналисти.

Представителят на Rolls-Royce отказа друг коментар по темата, но е явно, че британците не виждат в Aurus реален конкурент. В случая важна е и цената на автомобилите, тъй като при седана Senat тя започва от 160 000 евро, докато при Rolls-Rоyce е поне 2 пъти по-висока.

Aurus Senat

На щанда на Aurus в Женева са изложени два модела на новата марка - седанът Senat S600 и лимузината L700. Те се задвижват от хибриден агрегат, в чиято основа е 4,4-литров V8 с турбо, комбиниран с 9-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела. Мощността на автомобилите е 600 к.с.

Снимки: Aurus

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Шакарооон,ти понеже си в бъдещето и правиш нещо невиждано и не чувано,само глупости. Хората поне произвеждат нещо и то на високо ниво и съвсем не за подценяване,а гордия репей островен от РР щом прави изказване,значи има отлив на клиенти от РР в полза на руският Аурис.
  • #3
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Че то по-хубаво от Ролс-а, бе!
  • #2
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Шакарооон ( преди 5 години )
    Ушанките не се научиха да правят автомобили и електроника, стоят си в миналия век и еиднствено с чужда помощ могат да направят нещо.
  • #1
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Майбах ( преди 5 години )
    Къде е било, гарга със славей да се надпява?