IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новите марки, които искат парите ви

Повечето имат амбиции да са съперник на Tesla

Автомобилната индустрия е изключително ревнива към всички нови играчи. Утвърдените гиганти, които продават в цял свят се отнасят повече от подозрително към всеки новак, а историята на Tesla и новаторските идеи на Илън Мъск са изключение, тъй като историята помни неприятно много провали на иновативни проекти и автомобили.

Кои обаче са новите компании, които са готови да се борят за клиентите на гигантите, предлагайки им нови модели, идеи и естествено, повече лукс и удобство, но не винаги за по-малко пари.

Другото многото интересно при тези марки е дали някои от тях ще оцелеят докато стигнат до серийно производство. Повечето са създадени да са съперник на Tesla, но има и издънки на традиционни автомобилни марки.

 

0 от 500
  • #1
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Финехаз ( преди 5 години )
    Fisker и W Motors са от доста време вече, не им е мястото тук. Отдавна се продаваше W Motors Lycan, с диаманти в предните фарове , боксер със 700+ коня дори участваше в някой от FF филмите.