IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Суперавтомобилите на близкото бъдеще

Тези впечатляващи проекти са дело на иранският дизайнер Емил Бадал.

Суперавтомобилите на близкото бъдеще
Той е взел всичко най-интересно и обещаващо от BMW, Lamborghini и Ferrari и е изработил виждането си за недалечното бъдеще на спортните суперавтомобили от най-престижните марки.

От трите проекта определено най-впечатляващ е този на BMW. Колата е с известния „нос на акула”, който виждаме при някои от купетата на марката, например 635i. Характерната решетка е боядисана в черно, като така подчертават уникалните фарове. На капака на двигателя са се появили големи издутини. Заедно с оригиналния покрив и дълбоките отвори за въздух отпред, това придава на автомобила уникален вид.

При модела на Lamborghini основните елементи на дизайна са вдъхновени очевидно от Murciélago LP-640. Бадал е свалил още повече задницата на автомобила, като в центъра е разположен накрайник на ауспуха. Задните светлини изглеждат доста оригинално в комбинация с отвори за въздух.

Моделът на Ferrari е от класа на новия F450. Огромни фарове доминират предницата, а ниско долу виждаме сплитър в стила на F1 и дълбоки отвори за въздух.
0 от 500