IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите автомобили в САЩ за 2019 г.

В класацията на Consumer Reports преобладават "японците"

Американското издание Сonsumer Reports избра най-добрите автомобили за 2019 г., продавани на територията на Щатите. Те са определени по няколко критерия, сред които е и оценката но потребителите. В списъка влизат автомобили, които се считат за надеждни, справят се успешно с краш-тестовете и получават оценка по-висока от средната от потребителя. Те са разделени в 10 категории.

0 от 500
  • #6
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Има и още една марка с Ф с иновативни дизели, която бих добавил към Ф-тройката.
  • #5
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Японець ( преди 5 години )
    Е нормално американците мразят французите къде американец ще купи нещо френско.Макар и биещи се срещу германците през двете войни белите американци са си расисти и се правят на немци те не харесват французите дръпнатите там си карат японски и корейски коли.
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Заминаващ ( преди 5 години )
    Е къде сравняваш арабаите с пътища като немските с пустинна Африка.
  • #3
    8 rate up comment 5 rate down comment
    Японець ( преди 5 години )
    Да бе баш Мароко Алжир Тунис и тн има всякакви коли и пак няма голфове на по 30+ години.В богатите арабски държави колите са японски една немска няма освен суперскъпите купувани от шейховете ама те имат по 200 коли смятай на колко километра са "издръжливите" немски возила.
  • #2
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Японець ( преди 5 години )
    Тия класации са безсмислени.Най бруталният континент Африка както и в Иран е пълно с Пежа 505 дето още се движат много здрав автомобил.В Европа френските се водят и то по тия хубави пътища за едни от най-чупливите.И все в класации на немски списания и тн.Тия класации се плащат или се правят недобросъвестно.Що ли в Африка и една немска кола не е станала известна със здравината си а само по кориците на аутобилдь.
  • #1
    13 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    В класацията преобладават японците - естествено на снимката е чупливата А4-ка с кашкаваленото окачване.