IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Блогър разби BMW M5, само 10 минути след като го взе от сервиза (ВИДЕО)

Американецът ще се бръкне с 4000 долара за нов ремонт на автомобила

Блогър разби BMW M5, само 10 минути след като го взе от сервиза (ВИДЕО)

Тази историята трябваше да има съвсем различен край - поне такъв е бил замисълът на американския блогър Алекс Грей, който дал своето BMW M5 за боядисване. Само че, колата с V10 двигател се оказа прекалено мощна и само 10 минути по-късно с озова обратно в сервиза.

Грей така и не успя да се нарадва на боядисания си автомобил. Неговото видео започва от посещение в работилницата, където e оставил BMW-то си. Въпреки, че е на години, спортният седан действително изглежда впечатляващо в синия си цвят. Вижда се, че майсторите са се постарали и външността на това M5 съответства и на съдържанието - V10 мотор под капака (такъв е и регистрационният номер V10 FTW).

За съжаление, понякога в живота границата между възхода и падението е доста тънка. Само 10 минути, след като напуска сервиза, Алекс нацелва голяма дупка на пътя, която е незабележима заради дъжда. В резултат на това Грей се озовава в тревата, като междувременно отнася и една пощенска кутия.

Повредите са доста - предната броня и челното стъкло трябва да бъдат сменени, пострадали са още капакът, вратите и праговете отдясно. Целият ремонт ще струва на блогъра около 4000 долара, тъй като спортният му седан не е бил застрахован срещу подобни инциденти.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Канавките, мантинелите, дърветата и крайпътните табели са любимите места на бимерите. Като магнит се привличат. Ей на вчера едно беше се спряло в един стълб на прав път с 2 ленти, с ограничение 60, без дупки без нищо на сухо и хубаво време. Това нещо да го направиш, трябва да имаш голям талант, честно казано. А баварката беше последен модел 5-та серия, а каращият я беше отстрани, гледаше умно и говореше по телефона. Ейрбециеу бяха изгърмели много хубаво и предницата помляна доста добре.
  • #5
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Е, нормално за задно БМВ - всички канавки са негови, особено при дъжд!
  • #4
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Никъде в клипа не видях как го удря!Защо не занимавате с подвеждащи заглавия?Това българските журналисти сте голяма ***, честно!
  • #3
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Неинформирани сте ( преди 5 години )
    Поне слушайте какво точно говори преди да пишете глупости. Не е "голяма дупка едва забележима, а БАБУНКА която го изхвърля от пътя.
  • #2
    10 rate up comment 1 rate down comment
    abe ( преди 5 години )
    какво ни занимавате със скъсаняци дето се борят за няколко гледания, че да изкарат някой и друг лев?
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    456 ( преди 5 години )
    добавете към цената за ремонта още една " 0" - нула .