IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Плащаш $106 210 за чанта и получаваш подарък Lexus

Японската компания търси начин да продаде 100-те си бройки от LC500 Inspiration Limited Edition

Плащаш $106 210 за чанта и получаваш подарък Lexus

Всички обичат да получават подаръци, а още повече неочаквани. Например, когато купувайки нещо, което наистина ни трябва, продавачът изведнъж ни казва, че към придобивката ни има и подарък. Представете си, ако в ролята на такъв подарък се окаже луксозният спортен автомобил Lexus LC500 Inspiration Limited Edition.

Той ще се превърне в такъв подарък от април за всеки, който си купи една чанта. Разбира се, има и уловка. Не става дума за някаква обикновена чанта от крокодилска кожа на Gucci за 30-тина хиляди долара, а за продукт, слязъл от поточната линия на японския автомобилен производител. Тази чанта струва малко повече, всъщност над три пъти повече - $106 210.

Lexus-leather-bag-carscoops

Експерти посочват, че чантата е много качествена, с голям обем и е предназначена за носене на тежки неща. Наситеният металически цвят Flare Yellow, в който е боядисан Lexus LC500 Inspiration, трябва да подчертае богатия жълт цвят на подплатата на чантата. А текстурата на кожата, от която е ушита, ще бъде в хармония с дизайна на интериора на автомобила. И най-важното - само 100 такива чанти ще бъдат произведени, точно колкото и бройки от спортната японска кола.

77dfcfa4-2019-lexus-lc-inspiration-edition-5

А "подаръкът" наистина си го бива. Лимитираното издание е модел, който се отличава с уникален дизайн и елегантна комбинация от лукс, цвят и технология. Покривът от въглеродни влакна, въглеродните прагове, алкантарата в салона и специално проектираните ергономични седалки са призвани да демонстрират лукса на колата. Автомобилът се задвижва от 5-литров атмосферен V8 двигател, който работи в съчетание с 10-степенна автоматична трансмисия и ускорява от място до 100 км/ч за 4,4 сек.

Снимки: Lexus

0 от 500
  • #2
    6 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Добре. Ама ти първо питай немците как се прави чист дизел. Как се лъже целия свят. Или пък как основни компоненти по двигател и скростна кутия се превръщат във консуматив.
  • #1
    7 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Немците само могат да се учат от този Лексус как се прави кола!Всеки който имал досег със Лексус може да потвърди че това най качествените коли на пазара. Използват най добрите материали, и вяка една част е направена така че да издържи мин. 20 години експлоатация. Японците правят отделни тестове за издържливот на всяки детайл. като почнеш от болтове и стигнеш до бутоните и материалите в купетоА специално LC500 е изпипан отвсякъде! Тази кола след години ще стане атрактивна за колекционер ...